Om Sar | Gulbæk

Sussi Arvad Rasmussen

Sussi

Jeg er uddannet frisør, makeup-artist og negletekniker. Jeg afsluttede min frisøruddannelse med topkarakterer og udmærkelser. Som frisør har jeg i en årrække været ansat i en af Danmarks førende kæder, hvor jeg har været ansvarlig for den faglige linje og salondrift. Som frisør og make-up artist arbejder jeg ud fra personlighed og ansigtsform, og kombinerer gerne det klassiske med det kreative og rå.
Mit virke som make-up artist har rent fagligt bragt mig vidt omkring. Jeg har bl.a. stylet modeller til Nordeuropas største modemesse Copenhagen Fashion Week samt lagt make-up og stylet hår til musikvideoer, modeblade og magasiner.

Det er helt afgørende for mig, at være opdateret på de nyeste trends og teknikker. Derfor videreudvikler jeg mig hele tiden med kurser inden for både hår og make-up og jeg glæder mig til at vise dig, hvad jeg mener, når jeg siger, at mine nøgleord er frisure, form og individuel vejledning.

Louise Gulbæk Nielsen

Louise

I efteråret 2011 blev jeg udlært ved Poul M. Siden da har jeg haft travlt med saksen, og er nu mere end klar til den spændende udfordring, som venter.

Efter endt læretid havde jeg et 1-årigt barselsvikariat hos Hair Fashion. Her lærte jeg virkelig meget.
Derefter startede jeg i Salon 85 i Gistrup, hvor jeg også har været utrolig glad for at være.

Jeg videreudvikler konstant mine kompetencer på kurser i ind og udland, inspiration fra internettet og de daglige kunder i salonen.

Som frisør prioriterer jeg at arbejde ud fra hvad der er klædeligt. Jeg lytter meget til kundernes egne ønsker om stil, form og farver.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at se venner, bekendte, familie og nye ansigter i butikken.